Home Koulutukset ja tapahtumat - Sity ”Up to date” skolning: Sensorisk integrationsteori, sömn och lek. 20.-22.9.2023 (Obs nya dagar!).
Sityn Päivityskoulutus Kaikille Terapeuteille Ja Aiheesta Kiinnostuneille Ammattilaisille (1)

”Up to date” skolning: Sensorisk integrationsteori, sömn och lek. 20.-22.9.2023 (Obs nya dagar!).

Nytt datum för utbildningen är överenskommet till 20-22 september 2023

Plats :  

Kuopion Kaupungin teatterin Minna-lämpiö, Niiralankatu 2, 70600 Kuopio (Kuopio Stadts teater)

Hej, om du har registrerat dig till kursen ”Sensorisk integrationsteori, sömn- och lek” i Kuopio 23–25 ​​augusti 2023, som SITY ry ordnar. Utbildaren har tillkännagett en human, personlig orsak, som hindrar henne från att resa till Finland i augusti.

Nytt datum för utbildningen är överenskommet till 20-22 september 2023. Platsen ärfortfarande Kuopio och andra (kursplats, hotellerbjudanden) eventuella ändringar, kommer vi att meddela under den kommande veckan. Situation är olyckligt och vi är mycket ledsna för detta och de eventuella problem ändringen orsakar.

Vi hoppas att det nya datumet passar så många som möjligt, av de redan anmälda/registrerade.

Om det nya utbildningsdatumet passar, behöver du inte meddela oss separat, din registrering förblir giltig. Om det nya datumet inte passar, ber vi dig annullera anmälan senast den 7.8.

Mer information på sity.fi och sity.koulutusvastaava@sity.fi.

Tack på förhand för din förståelse och flexibilitet!

  • SITY:s styrelse

”Up to date” skolning: Sensorisk integrationsteori, sömn och lek.

Skolningsdagar; De två första dagarna innehåller aktuell information inom sensorisk integrationsteorin, med betoning på neurofysiologisk funktion av praxis och sensorisk reglering, i ljuset av nuvarande kunskap.

Målet med skolningen är att uppdatera den teoretiska kunskapen och länka den kunskapen, till en förståelse av barnets svårigheter kring beteende, och eventuella stödbehov.

Den tredje skolningsdagen, innehåller sammanställd information av Shelly Lanes sömnstudier, utifrån en neuroatypisk problematik dvs. NEPSY-barns svårigheter kring sömn. Dagen innehåller även information om lek ur en neurovetenskaplig synvinkel.

Plats :  

Kuopion Kaupungin teatterin Minna-lämpiö, Niiralankatu 2, 70600 Kuopio (Kuopio Stadts teater)

Pris: Sity ry medlemmar €410 och icke medlemmar 520 €. I priset för utbildningen ingår luncher och kaffe.

Anmälan här

Ingen möjlighet att delta på distans.

NOTERA, Fakturan kommer automatiskt som mail, en pdf-fil. SITY ry ANVÄNDER INTE ONLINEFAKTURERING (e-faktura). Om du behöver en online faktura, skriv ut fakturan som en PDF-fil och vidarebefordra den till din organisation eller betala räkningen själv och kom överens med din arbetsgivare. Vi ber om ursäkt för eventuella problem, men vi är en organisation, med frivilliga aktiva som inte har möjlig. Fet till ett automatiserat online faktureringssystem. Tack för din förståelse!
Genom att registrera dig för skolningen accepterar du villkoren.

Under skolningen ordnas simultantolkning (i realtid tolkning) Engelska-finska-engelska. Vill du erhålla tolkning, anmäl det i registreringsformuläret och utrusta dig med hörlurar och en smart enhet / dator.

Under skolningsdagarna finns möjlighet att delta i sociala program och nätverk:

xx.9. 23 Öppna dörrar vid SI- Terapeut Paula Mutanens terapimottagning, på adress Puijonkatu 45. Efter skolningsdagens slut, promenerar vi tillsammans till platsen. Vi erbjuds ett litet tilltugg, möjlighet att bekanta oss med terapiutrymmet, samt lära känna varandra och nätverka.  Välkommen!

xx.9.23 SITY ry:s middag vid Resecentrum Kuopio i Saana, adress Siikastranda 12, kl 19:00. Det finns möjlighet att vid middagen diskutera fritt med utbildaren. Middagens biljettpris 42 €/ person. Saana erbjuder tillträde till SPA- området för deltagarna, till en kostnad av 13€.

Scandic erbjuder boende med kod:  BSIT200923

Priser:

20.9.-21.9.23:  139€/ 1hh 159€/2hh

21.9.-22.9. 23 129€/ 1hh 149€/2hh

Scandic Hotelli Kuopio: Satamakatu 1, 70100 Kuopio

Du kan boka rummen direkt Scandic Kuopio websida

Eller genom att ringa +358 17 195111

Begränsad mängd rum.

Date

20. - 22.09.2023
Expired!

Time

Koko päivä
Kategoriat

Kommentit on suljettu.