Home Koulutukset ja tapahtumat ”Up to date” skolning: Sensorisk integrationsteori, sömn och lek. 23.8-25.8.2023 Kuopio

”Up to date” skolning: Sensorisk integrationsteori, sömn och lek. 23.8-25.8.2023 Kuopio

Skolning
”Up to date” skolning: Sensorisk integrationsteori, sömn och lek. 23.8-25.8.2023 Kuopio

Skolningsdagar; De två första dagarna innehåller aktuell information inom sensorisk integrationsteorin, med betoning på neurofysiologisk funktion av praxis och sensorisk reglering, i ljuset av nuvarande kunskap.

Målet med skolningen är att uppdatera den teoretiska kunskapen och länka den kunskapen, till en förståelse av barnets svårigheter kring beteende, och eventuella stödbehov.

Den tredje skolningsdagen, innehåller sammanställd information av Shelly Lanes sömnstudier, utifrån en neuroatypisk problematik dvs. NEPSY-barns svårigheter kring sömn. Dagen innehåller även information om lek ur en neurovetenskaplig synvinkel.

Plats : Mötes- och festsal Kuopio Klubb, Kuninkaankatu 10, Kuopio.

Pris: Sity ry medlemmar €410 och icke medlemmar 520 €. I priset för utbildningen ingår luncher och kaffe.

Ingen möjlighet att delta på distans.

NOTERA, Fakturan kommer automatiskt som mail, en pdf-fil. SITY ry ANVÄNDER INTE ONLINEFAKTURERING (e-faktura). Om du behöver en online faktura, skriv ut fakturan som en PDF-fil och vidarebefordra den till din organisation eller betala räkningen själv och kom överens med din arbetsgivare. Vi ber om ursäkt för eventuella problem, men vi är en organisation, med frivilliga aktiva som inte har möjlighet till ett automatiserat online faktureringssystem. Tack för din förståelse!
Genom att registrera dig för skolningen accepterar du villkoren.

Under skolningen ordnas simultantolkning (i realtid tolkning) Engelska-finska-engelska. Vill du erhålla tolkning, anmäl det i registreringsformuläret och utrusta dig med hörlurar och en smart enhet / dator.

Under skolningsdagarna finns möjlighet att delta i sociala program och nätverk:

23 augusti 2023, Öppna dörrar vid SI- Terapeut Paula Mutanens terapimottagning, på adress Puijonkatu 4. Efter skolningsdagens slut, promenerar vi tillsammans till platsen. Vi erbjuds ett litet tilltugg, möjlighet att bekanta oss med terapiutrymmet, samt lära känna varandra och nätverka.  Välkommen!

24.8.2023, SITY ry:s middag vid Resecentrum Kuopio i Saana, adress Siikastranda 12, kl 19:00. Det finns möjlighet att vid middagen diskutera fritt med utbildaren. Middagens biljettpris 42 €/ person. Saana erbjuder tillträde till SPA- området för deltagarna, till en kostnad av 13€.

Scandic erbjuder boende med kod BSIT220823

Rumstyp; Standard
128 € enkel rum / dygn
148 € dubbel rum / dygn

Rumstyp; Superior Kingbed
143 € enkel rum / dygn
163€ dubbel rum / dygn

Du kan boka rummen direkt Scandic Kuopio websida

Eller genom att ringa +358 17 195111

Begränsad mängd rum.

Date

23. - 25.08.2023

Time

Koko päivä
Kategoriat

Kommentit on suljettu.