Home Koulutukset ja tapahtumat - Sity Aistitiedon käsittelyn vaikeudet, ymmärrystä ja sujuvampaa arkea kirja on nyt julkaistu!
Näyttökuva 2023 10 9 Kello 8.48.48

Aistitiedon käsittelyn vaikeudet, ymmärrystä ja sujuvampaa arkea kirja on nyt julkaistu!

Uutuuskirja  Sityn jäsenille -25% alehintaan tämän linkin kautta:

https://www.ps-kustannus.fi/sity

 

Miksi jollekin napittaminen on työlästä? Miksi joku tarvitsee sylipainon pystyäkseen keskittymään? Miksi kevytkin kosketus voi sattua?

Tämä teos antaa tietoa aistitiedon käsittelystä ja siihen liittyvistä vaikeuksista. Kirjassa käsitellään vaikeuksien tunnistamista, vaikutusta toimintakykyyn eri ikävaiheissa, arviointia ja kokonaisvaltaista kuntoutusta. Mukana on runsaasti hyviä käytänteitä, joiden avulla voi tukea toimintakykyä niin kotona, varhaiskasvatuksessa, koulussa kuin työelämässä.

Tämä uusimpaan tutkimustietoon nojautuva teos on ensimmäinen suomalaisin voimin toteutettu kirja aistitiedon käsittelyn vaikeuksista. Se sopii varhaiskasvatuksen ja koulun ammattilaisille, sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoille ja vanhemmille sekä henkilöille, joilla on aistitiedon käsittelyn vaikeuksia.

Kirjan toimittaja Anita Puustjärvi on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, Kuopion yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian palvelulinjan vastaava lääkäri. Muut kirjoittajat ovat toimintaterapeutti ja yhteiskuntatieteiden tohtori Anu Kippola-Pääkkönen, neuropsykologian erikoispsykologi, kasvatustieteen professori Nina Sajaniemi, neuropsykologian erikoispsykologi (koulutuksessa), psykologian yliopistonlehtori Katja Jussila, FM, erikoistoimintaterapeutti Ulla Niutanen ja erikoistoimintaterapeutti, M. A., Päivi Danner.

Date

30.04.2024 - 30.06.2024

Time

8:00 am - 6:00 pm
Kategoriat

Kommentit on suljettu.