Home Koulutukset ja tapahtumat Uusi kirja julkaistaan loppuvuodesta 2023: Aistitiedon käsittelyn vaikeudet, ymmärrystä ja sujuvampaa arkea
Näyttökuva 2023 10 9 Kello 8.48.48

Uusi kirja julkaistaan loppuvuodesta 2023: Aistitiedon käsittelyn vaikeudet, ymmärrystä ja sujuvampaa arkea

Uutuuskirja  Sityn jäsenille -25% alehintaan tämän linkin kautta:

https://www.ps-kustannus.fi/sity

 

Miksi jollekin napittaminen on työlästä? Miksi joku tarvitsee sylipainon pystyäkseen keskittymään? Miksi kevytkin kosketus voi sattua?

Tämä teos antaa tietoa aistitiedon käsittelystä ja siihen liittyvistä vaikeuksista. Kirjassa käsitellään vaikeuksien tunnistamista, vaikutusta toimintakykyyn eri ikävaiheissa, arviointia ja kokonaisvaltaista kuntoutusta. Mukana on runsaasti hyviä käytänteitä, joiden avulla voi tukea toimintakykyä niin kotona, varhaiskasvatuksessa, koulussa kuin työelämässä.

Tämä uusimpaan tutkimustietoon nojautuva teos on ensimmäinen suomalaisin voimin toteutettu kirja aistitiedon käsittelyn vaikeuksista. Se sopii varhaiskasvatuksen ja koulun ammattilaisille, sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoille ja vanhemmille sekä henkilöille, joilla on aistitiedon käsittelyn vaikeuksia.

Kirjan toimittaja Anita Puustjärvi on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, Kuopion yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian palvelulinjan vastaava lääkäri. Muut kirjoittajat ovat toimintaterapeutti ja yhteiskuntatieteiden tohtori Anu Kippola-Pääkkönen, neuropsykologian erikoispsykologi, kasvatustieteen professori Nina Sajaniemi, neuropsykologian erikoispsykologi (koulutuksessa), psykologian yliopistonlehtori Katja Jussila, FM, erikoistoimintaterapeutti Ulla Niutanen ja erikoistoimintaterapeutti, M. A., Päivi Danner.

Date

31.10.2023 - 31.12.2023
Ongoing...

Time

8:00 am - 6:00 pm
Kategoriat

Kommentit on suljettu.